Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Comencen les obres per substituir la gespa artificial del camp de futbol de la Seu

Comencen les obres per substituir la gespa artificial del camp de futbol de la Seu

L'objectiu és canviar-la per una de més moderna i de millor qualitat Els treballs finalitzaran el 22 d'agost, abans d'iniciar-se la temporada 2014-2015
Camp de futbol - Canvi de gespa artificial
21/07/2014 21:29

Les obres per substituir la gespa artificial del camp de futbol municipal de la Seu d'Urgell han començat aquest dilluns. L'objectiu és canviar-la per una de més moderna i de millor qualitat.

Els treballs s'allargaran fins al 22 d'agost per tal de tenir el camp a punt abans que s'iniciï la temporada 2014-2015. El projecte també preveu la modificació del sistema de reg, ja que l'existent, automàtic amb aspersors ubicats dins del terreny de joc, no ha funcionat de manera satisfactòria.

El nou regadiu inclourà un parell d'aspersors més potents que treballaran des de fora del terreny de joc, fet que afavorirà el manteniment de la gespa i, a la vegada, limitaran els punts conflictius i perillosos dins del camp.

Les obres tenen un pressupost de 221.978,99 euros i estan parcialment subvencionades amb un ajut de 90.000 euros, aportat per la Federació Catalana de Futbol.

El tinent d'alcalde d'Esports de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell, Lluís Biosca, considera que la substitució de la gespa del camp de futbol “culmina tot un seguit d'infraestructures esportives que han fet possible que la Seu d'Urgell tingui unes instal·lacions de primer ordre per a un gran nombre de disciplines esportives”.