Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Comencen les preinscripcions per al curs escolar 2016-2017

Comencen les preinscripcions per al curs escolar 2016-2017

El tràmit es podrà fer fins al 7 d'abril al centre escollit o bé a l'OME de l'Ajuntament de la Seu. També es pot presentar la documentació al portal web de la Generalitat
Preinscripció escolar 2016-2017
29/03/2016 16:49

Aquest dimecres, 30 de març, s'obre el període de preinscripció per al curs escolar 2016-2017. Les famílies hauran de presentar les sol·licituds d'admissió d'alumnes per a poder cursar segon cicle d'educació infantil, primària i ESO als centres docents sufragats amb fons públics (escola pública i escola privada concertada).

Per fer la preinscripció, que es pot presentar fins dijous de la setmana vinent (7 d'abril), cal omplir la sol·licitud que es facilita de manera gratuïta en qualsevol centre docent de la ciutat: les escoles Pau Claris, Albert Vives, La Valira i Castell-Ciutat, els instituts Joan Brudieu i La Valira i el col·legi La Salle. També es pot trobar a l’Oficina Municipal d’Escolarització (OME) de la Seu d’Urgell, a les dependències de l’Ajuntament.

La preinscripció cal tramitar-la en el centre educatiu que es triï en primera opció o bé a l'OME. També es pot realitzar a través d'internet a l'adreça www.gencat.cat/preinscripcio. La tramesa de sol·licituds de manera telemàtica serà fins a les 24 hores del dijous 6 d'abril. Es pot trobar més informació al web municipal www.laseu.cat.