Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Compromís demana mesures "urgents" per al centre històric de la Seu

Compromís demana mesures "urgents" per al centre històric de la Seu

La formació municipal proposa entre d'altres millorar la neteja i el manteniment dels carrers, solucionar problemes de convivència i recolzar el comerç
Carrer dels Canonges
21/06/2018 19:46

El grup municipal de  Compromís X La Seu demana "mesures concretes i urgents" per pal·liar els problemes actuals del Centre Històric de la Seu i, sobretot, del carrer dels Canonges. La formació assegura que ha rebut "queixes reiterades d’associacions de veïns i de comerciants respecte a problemes amb l’incivisme i d’altres aspectes".

Concretament, Compromís proposa "millorar la neteja i manteniment dels carrers, solucionar els problemes de convivència, millorar l’estat de les façanes, donar un clar suport als comerços i solucionar també els problemes d'aparcament". A això hi afegeixen la petició ja feta anteriorment de la creació d'un un pla de millora que tingui en compte els reptes presents i futurs del barri. Segons el portaveu del grup, Òscar Ordeig, "fins ara l’equip de govern del PDeCAT no han realitzat cap acció destinada a solucionar els problemes existents" i "han actuat amb desídia i deixadesa provocant que es degradi a poc a poc". Ordeig conclou que la Seu "no pot aspirar a ser una ciutat turística si els espais públics es troben en mal estat".

Compromís demana "fer juntament amb les associacions de veïns i comerciants unes propostes concretes i consensuades per ajudar a la transformació dels espais públics" i, tot i esmentar els "problemes de convivència", ha valorat "el treball en positiu" del col·lectiu veïnal "per donar vida i una imatge molt més amable del carrer".