Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Compromís demanarà un nou vial d'accés a l’Escola Albert Vives

Compromís demanarà un nou vial d'accés a l’Escola Albert Vives

Òscar Ordeig considera que cal millorar la mobilitat al centre educatiu. El grup ja va fer la proposta en forma d'esmena a una moció presentada per ERC sobre el camí de Ronda
Escola Albert Vives (Foto: Compromís X La Seu)
15/11/2017 18:25

Compromís X La Seu té previst presentar pròximament una moció al ple municipal perquè s'iniciï el procediment per construir un nou vial que permeti millorar l'accessibilitat a l’Escola Albert Vives. El portaveu del grup, Òscar Ordeig, destaca que "el centre educatiu ha patit des de sempre problemes de mobilitat" i que cal facilitar-hi l'accés "tant als pares, mares i alumnes, com als professors i la resta d'usuaris".

La proposta de millora ja la va realitzar Compromís en la sessió plenària de dilluns a través d'una esmena a una moció d’ERC sobre l'arranjament del camí de Ronda, que es troba en molt mal estat. Tanmateix, ERC va rebutjar la transacció i va assegurar que donaria resposta a la petició un cop en tingués més informació.

Ordeig remarca que s'insistirà en la necessitat d'adequar l'accés al centre. El portaveu de Compromís lamenta que "des del consistori urgellenc s’ha estat durant massa temps retardant encarar aquesta necessitat" i espera rebre el suport de la resta de grups municipals.