Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Compromís per Tremp demana que l'Hospital del Pallars i el de la Seu no comparteixin director

Compromís per Tremp demana que l'Hospital del Pallars i el de la Seu no comparteixin director

El grup opina que l'Hospital del Pallars és un equipament sanitari públic, econòmicament sanejat, i no es pot barrejar amb un altre que té deute
Hospital Comarcal del Pallars, a Tremp (Foto: ACN)
08/02/2017 18:45

Compromís per Tremp ha demanat que l'Hospital Comarcal del Pallars i la Fundació Sant Hospital de la Seu no comparteixin director. Segons informa l'ACN, aquesta petició arriba arran de la convocatòria del procés de selecció per a la contractació d'un director compartit entre ambdós centres hospitalaris.

Compromís per Tremp opina que no es pot posar en el mateix sac l'hospital pallarès, gestionat per una empresa pública del Servei Català de Salut, i l'hospital de la Seu d'Urgell, "que no és 100 per cent públic i arrossega un deute important". La formació socialista afirma que ''els treballadors i els usuaris de l'Hospital Comarcal del Pallars es poden veure perjudicats i perdre recursos.

La convocatòria de la contractació conjunta d'aquest lloc de direcció s'emmarca en la iniciativa d'establir una Xarxa d'Hospitals de l'Alt Pirineu sota el patrocini del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya i del CatSalut, amb l'objectiu de construir, tot i mantenint el propi caràcter jurídic de cada institució i la plena autoritat de cada Òrgan de Govern, col·laboracions en xarxa per enfortir i consolidar els serveis assistencials hospitalaris de les comarques de l'Alt Urgell, el Pallars Sobirà i el Pallars Jussà.