Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Compromís reclama la millora de la plaça de les Moreres

Compromís reclama la millora de la plaça de les Moreres

El grup municipal de la Seu insta a solucionar la degradació del terra de goma de l'espai infantil i optimitzar-hi la neteja. L'equip de govern (PDeCAT) recorda que la reforma de l'espai públic està inclosa en els pressupostos municipals d'aquest any
Plaça de les Moreres (Foto: Compromís X La Seu)
24/04/2018 20:30

Compromís X La Seu ha proposat a la Junta de Govern de l'Ajuntament urgellenc fer una remodelació de la plaça de les Moreres, ubicada davant de l’església de Santa Magdalena, per solucionar la degradació del terra de goma de l’espai infantil i optimitzar-hi el manteniment i la neteja. Per la seva banda, l'equip de govern (PDeCAT) s'ha mostrat sorprès per la petició del principal grup de l'oposició i ha recordat que la millora d'aquest espai públic ja està inclosa en els pressupostos municipals del 2018, als quals no va donar suport Compromís.

El grup municipal encapçalat per Òscar Ordeig ha especificat que la intervenció es planteja arran de les queixes dels veïns pel deteriorament de la plaça i tenint en compte que aquest espai infantil és utilitzat per moltes famílies de la ciutat. D'altra banda, el partit urgellenc insisteix en el fet que cal incrementar els recursos que es destinen a la neteja i el manteniment dels carrers i espais públics de la ciutat, ja que hi ha molts indrets "amb un deteriorament important".

El grup municipal explica que a causa del malestar a les places de Joan Sansa i del Camp del Codina, ja va presentar una bateria urgent de mesures per millorar-ne l'estat i la convivència. Destaca que va proposar millorar la neteja, augmentar les rondes de la policia municipal, fer el manteniment quan toca i fer un seguiment constant d’aquests llocs. Per Compromís, aquestes accions s'haurien de coordinar i consensuar amb el veïnat.

Partida ja inclosa als pressupostos municipals

L'equip de govern (PDeCAT) ha recordat a Compromís que ja existeix una partida del pressupost municipal que es destinarà enguany a la millora de la plaça de les Moreres. La inversió serà possible un cop se signi divendres la partida d'inversions, després d'haver-se fet la liquidació de l'any 2017. "És evident que això ja ho sap l'oposició", ha remarcat el tinent d'alcalde d'Urbanisme, Jesús Fierro. El grup del PDeCAT subratlla que la remodelació de l'espai ha estat una proposta de l'equip de govern que es pot comprovar en els comptes aprovats a finals de l'any passat, "als quals Compromís hi va votar en contra, sense cap coherència".