Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Concert a Oliana de l'Orquestra Simfònica Julià Carbonell

Concert a Oliana de l'Orquestra Simfònica Julià Carbonell

La proposta, sota el títol 'L'OJC amb Oriols Cruixent i Alba Ventura', tindrà lloc el pròxim diumenge, 16 de juliol, a l'Església Parroquial de Sant Andreu
Concert de l'OJC a Oliana
11/07/2017 12:50

L'Església parroquial de Sant Andreu d'Oliana acollirà el pròxim diumenge, 16 de juliol, a les vuit del vespre, el concert 'L'OJC amb Oriol Cruixent i Alba Ventura'. La proposta forma part de la temporada 2016-2017 de l'Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida, dirigida per Alfons Reverté Casas.

El programa inclou l'obra 'Trinoctium', per a percussions i cordes, del compositor Oriol Cruixent, i el 'Concert núm.1' de Ludwig van Beethoven, per a piano i orquestra, de la mà de la pianista Alba Ventura. També es podrà escoltar 'Palladiu. Allegretto', de Karl Jenkins. La percussió anirà a càrrec de Paco Ruiz i Dani Ishanda.

L’Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida – OJC, promoguda per la Fundació Julià Carbonell, va néixer l’any 2002 amb l’impuls de la Diputació de Lleida com a eina cultural al servei de tot el territori i amb un objectiu ben clar: facilitar l’accés a la música simfònica i de cambra a tots els ciutadans sense excepció.