Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Concert de Guiyermo Morlino i Ariana Abecasis, avui dimarts a la Seu

Concert de Guiyermo Morlino i Ariana Abecasis, avui dimarts a la Seu

L'actuació del tenor i la pianista serà a les 10 de la nit a la Sala de Sant Domènec, amb entrada gratuïta L'activitat s'ha traslladat a recinte cobert per la possibilitat de pluja
Ariana Abecasis i Guiyermo Morlino - Concert
12/08/2014 08:31

El tenor Guiyermo Morlino i la pianista de Castellciutat Ariana Abecasis ofereixen un concert avui dimarts a la Seu d'Urgell. L'actuació és prevista per a les 10 de la nit a la Sala de Sant Domènec.

Tot i que inicialment s'havia previst oferir el concert al pati de la Biblioteca de Sant Agustí, a l'aire lliure, finalment es farà a l'espai de Sant Domènec a causa de la possibilitat de pluja al llarg de la jornada d'avui. L'entrada al concert és gratuïta.

Guiyermo Morlino ja ha actuat en d'altres ocasions a la Sala de Sant Domènec, per exemple en el concert de cant ofert aquest curs passat per l'Escola Municipal de Música, a més a més d'haver fet actuacions al Berguedà. De la seva part, Ariana Abecasis estudia a l'Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) i ja s'està donant a conèixer en el món de la música pop en català. Aquest any s'ha presentat al concurs Sona 9 per a joves talents, que promou la revista Enderrock.