Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Concert del cicle Orgues de Ponent i el Pirineu a la Catedral de la Seu

Concert del cicle Orgues de Ponent i el Pirineu a la Catedral de la Seu

Aquest dissabte, a les 6 de la tarda, hi actuarà l’organista Miquel González. L’entrada és gratuïta
Cicle Orgues de Ponent i el Pirineu
05/12/2018 20:11

Aquest dissabte 8 de desembre, a les 6 de la tarda, la Catedral de Santa Maria de la Seu d'Urgell acollirà el concert d’orgue del XX Festival Orgues de Ponent i del Pirineu, amb l’intèrpret Miquel González, professor d’orgue del Conservatori Municipal de Lleida i director artístic/organitzador de totes les edicions d’aquest festival. L’entrada al concert és gratuïta.

La Seu d’Urgell és un dels 15 municipis de la demarcació de Lleida que acull concerts  d’aquest cicle de música que ha esdevingut un referent sobre l’orgue i el seu patrimoni musical a nivell català i estatal, utilitzant els orgues d’un conjunt “privilegiat” de pobles i ciutats que gaudeixin de l’existència d’aquests instruments.

Per l’Associació Amics de l’Orgue de les Comarques de Lleida, entitat que ha dissenyat els 15 concerts d’orgue d’aquest vintè festival, té com a fita que les edicions d’Orgues de Ponent i del Pirineu el consolidin com a festival de música estable anual, d’alta qualitat artística (els organistes i músics participants són professionals de gran vàlua artística i reconegut prestigi nacional i internacional) i es pugui difondre la música d’orgue amb la categoria que es mereix. El cicle el fa possible la col·laboració dels ajuntaments juntament amb la Diputació de Lleida i la Generalitat de Catalunya.