Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Concurs per participar en el programa UNED-Sènior a la Seu

Concurs per participar en el programa UNED-Sènior a la Seu

Les persones amb titulació universitària poden presentar els seus projectes fins al 18 de desembre
UNED
10/12/2015 19:35

La UNED de la Seu d'Urgell organitza un concurs obert a les persones amb titulació universitària que estiguin interessades en participar en el programa UNED-Sènior, que inclou tallers formatius amb temes d'actualitat i estratègies de desenvolupament personal.

Es poden consultar les bases a les instal.lacions de la universitat urgellenca, ubicada a l'edifici de Les Monges, o bé a la seva pàgina web. El termini de presentació de projectes romandrà obert fins al 18 de desembre. Per a més informació es pot trucar al telèfon 973 35 16 19 o bé escriure un correu electrònic a

El Centre Associat de la UNED a la Seu d’Urgell té com a objectiu apropar la formació universitària a la gent del Pirineu i, a banda de les formacions reglades, promou regularment diversos cursos inclosos en el programa UNED-Sènior. La proposta abasta temàtiques diverses i vol proporcionar coneixements, aprenentatges i estratègies per al desenvolupament integral i de l’autonomia de la persona. Així mateix, vol afavorir la comunicació mitjançant les relacions interpersonals i facilitar tots aquells coneixements necessaris per a un millor coneixement de l’entorn cultural.