Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Confirmades 77 caravanes per a l'Espai Casetes de la Festa Major de la Seu

Confirmades 77 caravanes per a l'Espai Casetes de la Festa Major de la Seu

Les colles noves que s’hi vulguin sumar poden fer la preinscripció del 16 al 20 de juliol per a les dues places que resten lliures. El recinte s'habilita a l'esplanada de l'aparcament Doctor Peiró
Espai Casetes de la Festa Major de la Seu
13/07/2018 14:39

Un total de 77 colles ja han s’han inscrit a l’Ajuntament de la Seu d’Urgell per poder instal·lar les seves caravanes a l’Espai Casetes de la Festa Major 2018.

Totes aquestes inscripcions corresponen a grups que ja havien participat en l’edició de l’any passat. Per aquest motiu, tenen preferència en el procés per assignar les ubicacions a l’esplanada de l’aparcament Doctor Peiró, on se celebren habitualment els principals concerts de la festa urgellenca.

Enguany hi havia disponibles 79 espais per a les caravanes. Això significa que encara resten dues places lliures, que ara es posaran a disposició de les colles que s’hi vulguin instal·lar per primera vegada. Les persones interessades poden fer la preinscripció a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) de l’Ajuntament de la Seu al llarg d’aquesta setmana vinent: de dilluns 16 a divendres 20 de juliol, en els horaris habituals d’atenció al públic.

Després de completar-se la preinscripció, i en previsió que hi hagi més de dues colles inscrites, es durà a terme el sorteig d’aquestes dues places, concretament dilluns 23 de juliol, a 2/4 de 8 del vespre a la sala d’actes de l’Ajuntament.