Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Constituït el Consell Municipal de la Gent Gran de la Seu

Constituït el Consell Municipal de la Gent Gran de la Seu

L'òrgan l'integren representants de l'Ajuntament, l'Esplai, el CAPAU, el Sant Hospital i la Llar de Sant Josep. S'hi fomentarà la participació del col·lectiu i se'n vehicularà les propostes o queixes
Consell Municipal de la Gent Gran de la Seu
23/03/2016 17:36

Aquest dimarts al vespre ha quedat constituït el Consell Municipal de la Gent Gran de la Seu d'Urgell, en una sessió plenària presidida per la regidora de Gent Gran de l'Ajuntament, Montserrat Bonet, a la sala d'actes del Consistori urgellenc. L'Ajuntament va aprovar la creació d'aquest òrgan el desembre passat en ple municipal.

En aquesta primera sessió es va donar la benvinguda i es van presentar els membres que conformen aquest nou organisme consultiu de la ciutat, que té com a objectiu garantir la participació de la gent gran en les principals polítiques que afecten aquest col·lectiu. També es van lliurar les bases del seu funcionament.

El Consell és presidit per l'alcalde de la ciutat, Albert Batalla, i, a banda de Montse Bonet, compta com a representants municipals amb Anna Vives (regidora de Participació Ciutadana), Paqui Gómez (Compromís x La Seu), Xavi Munt (ERC) i Pau Lozano (CUP). També en formen part Rafael España (president de l'Esplai), Montserrat Novensà (Consorci d'Atenció a les Persones), Mar Robert (Llar de Sant Josep), Neus Albanell (Fundació Sant Hospital), Montse Eroles (tècnica de Gent Gran) i Juani Menduiña i Carme Cerqueda, com a voluntàries.

Des de l'Esplai s'ha rebut positivament la creació de l'òrgan i esperen que serveixi per millorar la comunicació amb l'Ajuntament com també perquè la gent gran de la Seu tingui un mitjà per transmetre els seus suggeriments o queixes.