Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Continuen les tasques de treta de neu de la via pública a la Seu d'Urgell

Continuen les tasques de treta de neu de la via pública a la Seu d'Urgell

Des de l’Ajuntament urgellenc es demana la col·laboració ciutadana a l’hora de netejar el tram de vorera dels domicilis particulars
Retirada de la neu a la Seu (Foto: Ajuntament de la Seu)
24/01/2019 14:45

Les tasques de treta de neu de carrers, voreres i accessos de la Seu d'Urgell continuen aquest dijous. Els operaris municipals s'han tornat a posar de bon matí en marxa per retirar el gruix que ha caigut fins aquesta matinada.

L'objectiu principal de la brigada és obrir pas, tant a peu com en cotxe, als centres educatius, serveis sanitaris i altres edificis públics. La retirada de neu de la calçada i de les voreres es complementa escampant potassa per evitar que rellisquin vehicles i vianants. Concretament, l'Ajuntament de la Seu disposa de 7.850 quilos d'aquesta substància per fer front a les glaçades que provoquen les baixes temperatures.

D'altra banda, la Policia Municipal ha hagut de tallar una part de vorera de l'avinguda de Pau Claris a causa de la fosa de neu d'alguns llosats. En cas d'incidències importants a causa de la nevada, cal contactar amb la Policia Municipal de la Seu d’Urgell al telèfon 973 35 04 26.

Des de l’Ajuntament urgellenc es continua demanant la col·laboració ciutadana a l’hora de netejar i retirar la neu caiguda, tot recordant el deure veïnal, als municipis de muntanya, de netejar el tram de vorera de les respectives cases o blocs de pisos, per poder evitar així caigudes.