Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Conveni per a l'arranjament del camí del marge dret del Segre entre la Seu i Alàs

Conveni per a l'arranjament del camí del marge dret del Segre entre la Seu i Alàs

El Consell Comarcal i l'Ajuntament de la Seu volen millorar la connexió entre aquests dos municipis
Obres al camí de La Seu a Alàs
04/02/2008 19:28

El ple de l’Ajuntament urgellenc aprovarà aquest vespre, amb tota probabilitat, subscriure un conveni amb el Consell Comarcal de l’Alt Urgell sobre el cofinançament i l’execució del projecte d’arranjament de l’esplanada del camí del marge dret del riu Segre entre La Seu d’Urgell i Alàs. Aquestes obres, que ja es troben en la seva fase final, permetran millorar la connexió entre ambdós municipis.

El cost d’aquestes obres d’arranjament d’aquest camí entre La Seu i Alàs es repartirà ascendeix a 46.649 euros i seran assumides entre l’Ajuntament i el Consell Comarcal. Concretament, el Consistori assumirà través de fons propis un total de 24.207 euros, mentre que el Consell Comarcal aportarà 22.441 euros, dels fons procedents del programa Interreg II. A més, amb la subscripció d’aquest conveni l’Ajuntament de La Seu d’Urgell delega les competències per aprovació del projecte i contractació d’aquestes obres.

El regidor de Via Pública de l’Ajuntament de La Seu d’Urgell, Miquel Colom, i el president del Consell Comarcal de l’Alt Urgell, Jesús Fierro, han coincidit en manifestar que aquestes obres de manteniment tenen com a objectiu “millorar aquest entorn natural que és utilitzat per molts ciutadans per anar a caminar o passejar en bicicleta, i que formen part d’una actuació conjunta que realitzen l’Ajuntament urgellenc i el Consell Comarcal d’arranjament dels camins de la vora del Segre entre els municipis de La Seu i Alàs”.

Amb aquesta actuació es pretén donar continuïtat a les obres d’arranjament de la xarxa de camins del municipi que es va iniciar ja fa un parell d’anys amb l’arranjament del camí de la partida de Sant Ermengol, la pavimentació també del camí del Salit amb tres capes de rec asfàltic, així com també les obres d’arranjament del camí de vora el riu Segre al seu marge esquerra i del camí del Salit del Torell realitzades a finals de l’any passat.