Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Lliurats els premis de la 4a edició del Premi Joles Sennell de contes infantils

Lliurats els premis de la 4a edició del Premi Joles Sennell de contes infantils

02/04/2019 14:55

PREMI JOLES SENNELL

Concurs de contes infantils

2019

El Jurat de la quarta edició del concurs Premi Joles Sennell (continuació del premi Contes que compten), format per Pep Albanell, Isidre Domenjó, Lourdes Esteve, Ester Farran, Montse Rollán, Marta Pujantell i Isabel Rodríguez.

Reunit el divendres dia 21 de juny de 2018 a les 17.00 h a la Biblioteca Sant Agustí de la Seu d’Urgell, decideix que els guanyadors de la quarta edició del concurs de contes infantils Premi Joles Sennell 2019 són:

 

CATEGORIA A (10 – 11 anys)

Guanyadora: El racó buit del parc, de Júlia Casanovas Fortó, amb DNI 53.921.667F, de la Seu d’Urgell.

Finalista: De qui serà? de Anna Turu Font, amb DNI 53.920.404D, de la Seu d’Urgell.

 

CATEGORIA B (12 – 13 anys)

Guanyadora: Les princeses Disney canvien de Carlota Trabazo Mínguez, amb DNI 53921673J, de la Seu d’Urgell.

Finalista: El sentit de la vida  de Ylenia Jiménez Prieto, amb DNI 53.923.109T, de la Seu d’Urgell.

 

CATEGORIA C (14 – 15 anys)

Guanyadora: Encara ho recordo de Guiomar Galindo Solé, amb DNI 53.398.161G, de la Seu d’Urgell.

 

CATEGORIA D (16 – 17 anys)

Guanyador: Camí de França, de Pau Martí Clotet, amb DNI 53.923.647D, de La Seu d’Urgell

Finalista:  Totum revolutum,  de Roger Valls Montserrat, amb DNI 48.014.807F, del Pla de Sta. Maria.

 

CATEGORIA E (Més de 18 anys)

Guanyadora: La maleta de la Xià, de Núria Naval Bonet, amb DNI 46.734.286B, de Reus.

Finalista: Una nit al bosc, d’Oriol Garcia Molsosa, amb DNI 79.271.775K, de La Garriga.

 

 

NOTÍCIA D'ARXIU:

Convocada la 4a edició del Premi Joles Sennell

El termini per participar en el certamen literari, que organitzen la Biblioteca Sant Agustí i RàdioSeu, finalitzarà el 31 de maig. Consta de cinc categories, segons les franges d'edat dels autors

Fins al 31 de maig està oberta la convocatòria per participar a la 4a edició del Premi Joles Sennell, un concurs de contes en català i de temàtica lliure, dirigits al públic infantil. El certamen literari l’organitza la Biblioteca Sant Agustí de la Seu d'Urgell i RàdioSeu.

Les bases estableixen cinc categories de participació, segons l'edat dels autors: dels 10 als 11 anys (categoria A), dels 12 als 13 anys (categoria B), dels 14 als 15 anys (categoria C), dels 16 als 17 anys (categoria D) i a partir dels 18 anys (categoria E).

Els treballs s’hauran de fer arribar a través d’un formulari disponible a la pàgina web de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell (https://goo.gl/KVyB6P). El text presentat caldrà que tingui format PDF. A la portada hi haurà de constar el títol, un pseudònim i la categoria. A més, al fitxer es demana que s’adjunti el DNI/NIE o passaport digitalitzat (també en PDF).

Entre d'altres requisits, s’estipula que els contes han de ser inèdits i no poden haver estat premiats en cap altre esdeveniment. Només es podrà presentar una sola narració per persona, amb una extensió màxima de 5 pàgines. Les obres s’hauran d’escriure amb ordinador, en format Din-A4, interlineat doble i marges de 3 centímetres. L’autor haurà d’utilitzar lletra Arial i de mida 12.

BASES

Promoció de la creació literària

El concurs de contes organitzat per la Biblioteca Sant Agustí i RàdioSeu va néixer ara fa onze anys, sota el nom “Contes que compten”, amb l’objectiu de promoure la creació literària. La proposta compta amb el suport de l'Ajuntament urgellenc i el Consell Comarcal de l'Alt Urgell. A més, hi col·laboren el Servei Educatiu de l’Alt Urgell-Cerdanya, llibreries i diverses entitats i empreses privades de la Seu d’Urgell.

Jurat

El jurat estarà format enguany per Pep Albanell (pseudònim Joles Sennell), escriptor i autor de capçalera de la Biblioteca Sant Agustí; Isidre Domenjó, tècnic de Cultura del Consell Comarcal de l’Alt Urgell; M. Lourdes Esteve, directora de la Biblioteca Sant Agustí; Ester Farran, guanyadora de l’edició 2013; Marta Pujantell, directora de RàdioSeu; Isabel Rodríguez, docent del Servei Educatiu de l’Alt Urgell-Cerdanya, i Montse Rollán, bibliotecària de la Biblioteca Comarcal Josep Finestres de Cervera.

L’entrega dels premis es farà el dissabte 29 de juny a les 11 del matí a la Biblioteca Sant Agustí.

Sol·licitud d’informació

Les bases del certamen es publicaran pròximament a la secció de premis literaris del web del Departament de Cultura de la Generalitat, per tal que es puguin fer arribar originals d'arreu de Catalunya. Per a més informació i per conèixer el contingut de la normativa cal trucar al telèfon 973 36 06 66 o bé al 973 36 06 17. També es pot sol·licitar informació enviant un correu electrònic a la Biblioteca Sant Agustí (biblioseu@aj-laseu.cat) o a RàdioSeu (radioseu@radioseu.cat).

Premis

La dotació econòmica del concurs de contes ascendeix enguany a 1.700 euros. El llistat de premis és el següent:

Categoria A: 100 € gentilesa de MicroSeu, 25 € gentilesa de “La Caixa”, un val de compra per valor de 50 € de la Llibreria 4 Fulls, una entrada doble de Cinemes Guiu, un trofeu de “La Caixa” i un lot de llibres.

Categoria B: 100 € gentilesa de Mútua de l’Alt Pirineu, 25 € gentilesa de “La Caixa”, un val de compra per valor de 50 € de la Llibreria Papers, una entrada doble de Cinemes Guiu, un trofeu de “La Caixa” i un lot de llibres.

Categoria C: 100 € gentilesa de Fustes Grau, material informàtic valorat en 100 € gentilesa del Consell Comarcal de l’Alt Urgell, 50 € de “La Caixa”, un val de compra per valor de 50 € de la Llibreria La Salvat, una entrada doble de Cinemes Guiu, un trofeu de “La Caixa” i un lot de llibres.

Categoria D: 200 € gentilesa de “La Caixa”, material informàtic valorat en 100 € gentilesa del Consell Comarcal de l’Alt Urgell, un val de compra per valor de 50 € de la Llibreria Purgimon, una entrada doble de Cinemes Guiu, un trofeu de “La Caixa” i un lot de llibres.

Categoria E:  GUANYADOR: 1.000 € gentilesa de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell; un e-book gentilesa del Servei Educatiu de l’Alt Urgell-Cerdanya, valorat en 129 €; una entrada doble per un concert programat del FEMAP 2019, gentilesa de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, valorada en 50 €; una subscripció bianual a la revista Cadí-Pedraforca, valorada en 32 euros; una entrada doble de Cinemes Guiu; un trofeu de “La Caixa” i un lot de llibres. FINALISTA: 100 € gentilesa de “La Caixa” i un lot de llibres.  

  • Premi Joles Sennell (Portada)
  • Premi Joles Sennell (Tríptic 1)
  • Premi Joles Sennell (Tríptic 2)