Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Convocat el ple extraordinari sobre la N-260 a la Seu

Convocat el ple extraordinari sobre la N-260 a la Seu

Aquest dimarts, dia 22 d’abril, a les 7 de la tarda, es debatrà el projecte de Foment sobre la variant Adrall-La Seu L'enginyer cap de la Unitat de Carreteres de l'Estat a Lleida, Juan Antonio Romero, exposa aquest dilluns a la Seu el projecte del nou traçat El PSC-Progrés ha avançat que demanarà l’ampliació del període d’al.legacions, la creació d’una comissió d’experts que estudiï el projecte, i la participació dels sectors econòmics
Projecte de la N-260 - La Seu
21/04/2008 12:34

Aquest dimarts, dia 22 d’abril, a les 7 de la tarda, se celebrarà un ple extraordinari per debatre i acordar les mesures que ha d’adoptar l’Ajuntament de la Seu d’Urgell en defensa dels interessos de la ciutat, en relació a l’estudi informatiu de la variant a la carretera N-260. Prèviament, l'enginyer cap de la Unitat de Carreteres de l'Estat a Lleida, Juan Antonio Romero, exposarà avui dilluns el projecte del nou traçat davant de tots els grups municipals. El document ja és a informació pública des del passat dia 2 d’abril.

L’equip de govern ha convocat el plenari a instàncies del PSC-Progrés, que ha anunciat que proposarà que s’acordi sol.licitar al Ministeri de Foment l’ampliació del període d’al.legacions en dos mesos més. Segons ha explicat el principal grup de l’oposició en nota de premsa, “això permetrà estudiar la proposta amb detall i presentar-hi les al.legacions pertinents”.

El portaveu socialista, Jordi Mas Ortega, demanarà també durant el plenari, la creació d’una comissió de tècnics i especialistes en infraestructures (enginyers, urbanistes, economistes...). “L’objectiu és que els experts analitzin la proposta de Foment i proposin alternatives de millora fonamentades tècnicament”, indica.

Per últim, el PSC vol convidar a representats dels diferents sectors econòmics i socials a participar en el debat de ciutat, per tal de complementar la proposta que l’Ajuntament de la Seu ha de presentar davant del Ministeri de Foment.

Mas Ortega ha volgut fer una crida “al diàleg i a la unitat de tots els grups polítics per tal de cercar allò que és millor per a la Seu”. Per Mas, la variant de la N-260 és “un tema de vital importància pel futur del territori”. Progrés creu que el consistori “ha de liderar un debat de ciutat amb la finalitat d’aconseguir un posicionament de consens i ben fonamentat, que defensi els interessos de tots els urgellencs i urgellenques”.