Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Convocat el primer Festival Multimèdia de l'Alt Pirineu

Convocat el primer Festival Multimèdia de l'Alt Pirineu

Hi col.laboren tots els Telecentres del territori
19/05/2008 11:42

En el marc del Festival del Riu 2008 de Sort, que engloba el Ral•li Internacional de la Noguera Pallaresa i la Trobada de Narradors, els Telecentres de l'Alt Pirineu i el Consell Comarcal del Pallars Sobirà col•laboren en l'organització del I Festival Multimèdia de l'Alt Pirineu.

Aquest festival consisteix en la formació i un concurs dirigit a qualsevol persona o col•lectiu interessat, amb l'objectiu de fomentar la interacció en positiu amb les TIC. S'entregaran premis per un valor en conjunt de 3.000 EUR.

La temàtica de les obres presentades és la de l'aigua, en totes les seves facetes: mediambiental, esportiva, entre d'altres.

La data de finalització del concurs és el 30 de juny de 2008. Tots els treballs es podran veure durant la setmana del Ral•li i el lliurament de premis tindrà lloc el dia 19 de juliol a les 22 hores. Durant aquests dies i posteriorment es podran veure de forma indefinida a la web del Telecentre.

Podeu consultar el detall de les bases i altra informació d'interès a la pàgina web del Telecentre del Pallars Sobirà (enllaç)

Aquesta activitat compta amb la col•laboració de: Secretaria de Joventut de la Generalitat de Catalunya, l'organització del Festival del Riu i la secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació.