Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Convoquen el premi AUCer al millor estudiant de Batxillerat de la Cerdanya

Convoquen el premi AUCer al millor estudiant de Batxillerat de la Cerdanya

19/05/2009 13:22

L'Ajuntament de Puigcerdà i l'Associació Universitària de Cerdanya (AUCer) han convocat una nova edició del Premi AUCer-Vila de Puigcerdà. Aquest guardó premia el millor estudiant de Batxillerat de la Cerdanya amb una beca de 1.500 euros per a l'inici dels estudis universitaris.

El premi es va crear amb l'objectiu d'incentivar la formació dels joves cerdans, en una comarca on durant els últims anys molts d'ells han abandonat els estudis de manera prematura per dedicar-se a sectors com ara els serveis o bé la construcció.

Els Premi AUCer-Vila de Puigcerdà es dóna a l'estudiant que obtingui la nota més alta en la suma ponderada de l'expedient de batxillerat i de les proves de selectivitat. La nota mínima per aspirar-hi ha de ser un 8. Els aspirants han d'haver realitzat els seus estudis de Batxillerat en un centre de la Cerdanya.

El reconeixement es lliura cada any en el marc del sopar de la Universitat d'Estiu Ramon Llull, que se celebra al llarg de la segona setmana de juliol a Puigcerdà. Enguany l'acte serà concretament el dia 16 de juliol.