Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Xerrada a l'Arxiu Comarcal de l'Alt Urgell sobre l'exposició "Entre Àustries i Borbons"

Xerrada a l'Arxiu Comarcal de l'Alt Urgell sobre l'exposició "Entre Àustries i Borbons"

La conferència, en el marc del Tricentenari, tindrà lloc aquest dimarts, 9 de setembre, a les 20 hores Anirà a càrrec de Lluís Obiols, arxiver municipal, i Erola Simon, directora de l'Arxiu Comarcal de la Cerdanya
Xerrada "Entre Àustries i Borbons"
08/09/2014 16:56

L'Arxiu Comarcal de l'Alt Urgell acollirà aquest dimarts, 9 de setembre, a les vuit del vespre, la xerrada que porta per títol “Entre Àustries i Borbons. La Guerra de Successió a la Cerdanya i l'Urgellet”. La conferència anirà a càrrec de Lluís Obiols, arxiver municipal, i Erola Simon, directora de l'Arxiu Comarcal de la Cerdanya.

L'acte, que és obert a tothom, complementa l'exposició que porta el mateix nom i que es pot visitar al mateix arxiu alturgellenc fins al 26 de setembre. Es tracta d'una mostra produïda pels arxius comarcals de l'Alt Urgell i la Cerdanya.

La proposta forma part del programa d'actes de la commemoració del Tricentenari i té per objectiu explicar els fets ocorreguts al nostre territori entre 1705 i 1713. Els dies 27 i 28 d'aquest mes es podrà veure al local social de Castellciutat.

Catàleg de l'exposició

A un preu de 2 euros, tant a l'Espai Ermengol-Museu de la Ciutat com a l'Arxiu Comarcal de l'Alt Urgell, s'ha posat a la venda el catàleg de l'exposició “Entre Àustries i Borbons, la Guerra de Successió a la Cerdanya i l'Urgellet”.

Aquest tríptic sobre el contingut de la mostra s'ha pogut editar gràcies a la col·laboració dels ajuntaments de la Seu d'Urgell i de Puigcerdà, i dels consells comarcals de l'Alt Urgell i la Cerdanya.