Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Creixen les llicències d'activitats econòmiques a la Seu

Creixen les llicències d'activitats econòmiques a la Seu

La ciutat ha experimentat un augment de prop del 25% pel que fa a sol·licituds en els últims quatre anys S'han obert 101 nous establiments durant el 2007
Carrer Major de la Seu d'Urgell
01/02/2008 17:53

Durant l’any 2007, l’Ajuntament de La Seu d’Urgell ha rebut un total de 101 sol·licituds de llicències d’activitats econòmiques. Prop del 55% d’aquestes llicències són de nova implantació de l’activitat econòmica, el 29% s’inclouen a l’adequació ambiental, el 15% pertanyen a canvis de titular de l’activitat, mentre que el 2% restant s’inclouen al grup de reformes i ampliacions.

El tinent d’alcalde de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de La Seu d’Urgell, Albert Batalla, ha manifestat que les dades en aquests darrers quatre són molt positives, ja que s’observa un increment important en les sol·licituds de llicències d’activitat d’establiments dedicats a un ampli ventall d’activitats diverses pel que fa al comerç i als serveis.

Les noves llicències corresponents a nous establiments s’han atorgat a l’obertura d’establiments comercials de tot tipus, com botigues, oficines i serveis. Respecte les noves activitats per trasllat de local comercial destaquen negocis relacionats amb el transport i distribució de mercaderies, botigues de moda i complements, etc.

Pel que fa a les noves llicències per adequació a la normativa ambiental hi figuren establiments relacionats a la reparació i venda de vehicles d’automòbils, a l’explotació ramadera, aparcaments comunitaris, locals de restauració, tallers petits i indústria de tot tipus. Mentre que en les noves llicències per canvi de titular de l’establiment hi trobem comerços, bars i restaurants, entre d’altres.