Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Crida a la col·laboració en el Gran Recapte d'Aliments a la Seu

Crida a la col·laboració en el Gran Recapte d'Aliments a la Seu

Aquest divendres i dissabte es podrà fer aportacions en els espais habilitats als supermercats de la ciutat Prèviament, dijous al vespre es farà una reunió informativa per als voluntaris
Banc dels Aliments de la Seu
26/11/2013 17:27

La Seu d'Urgell se sumarà aquest divendres i dissabte al Gran Recapte d'Aliments que es durà a terme arreu de Catalunya. En el cas de l'Alt Urgell, el material recollit es gestiona a través del projecte local Aliments per a la Solidaritat.

La greu situació econòmica persistent fa que els Bancs d’Aliments esdevinguin un recurs necessari per a moltes famílies. El president del Consorci d'Atenció a les Persones, Jesús Fierro, manifesta que “en situacions de dificultat és quan les persones hem de mostrar més sensibilitat i el Gran Recapte és una bona oportunitat per exercir-la”.

A la Seu, com a la resta de Catalunya, es podrà col·laborar en la recollida divendres i dissabte, en tres supermercats de la ciutat: Caprabo, PlusFresc i Dis-Seu. També s'hi ha sumat el Supermercat Consum de Montferrer.

Els aliments més necessaris són recollits en un llistat que es podrà trobar als mateixos supermercats col·laboradors. Actualment, Aliments per a la Solidaritat atén, aproximadament, unes 300 famílies en situació de vulnerabilitat.

Prèviament, dijous al vespre el local d'Aliments per a la Solidaritat, al carrer Canonges, acollirà una reunió informativa per a totes les persones que vulguin participar com a voluntaris al Gran Recapte.

Aliments per a la Solidaritat és un projecte comú entre el Consorci d'Atenció a les Persones (integrat per l'Ajuntament de la Seu i el Consell Comarcal), Càritas, Creu Roja i La Seu Solidària.