Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Curs de formació per obtenir la capacitació de cap de taller de reparació de vehicles a Andorra

Curs de formació per obtenir la capacitació de cap de taller de reparació de vehicles a Andorra

El Govern té una demanda d'unes 20 persones
28/08/2014 10:33

El Govern d'Andorra ha aprovat aquest dimecres la realització d’un curs de formació per obtenir la capacitació professional de cap de taller de reparació de vehicles automòbils. En aquests moments, el Govern té una demanda d’unes 20 persones que volen realitzar aquesta formació, sigui per sol·licitar l’obertura d’un nou negoci o per poder expedir certificats de taller.

En aquest sentit, l’Àrea de Seguretat Industrial adscrita al Departament d’Indústria considera necessari dur a terme aquest curs de formació, que tindrà lloc a l’edifici de la Inspecció Tècnica de Vehicles a Aixovall el dijous 18 de setembre del 2014, de les 9 h a les 14 h i de les 15 h a les 19 h. L’examen es realitzarà el dilluns 22 de setembre del 2014 a les 9 h, al mateix lloc.

Les persones interessades podran efectuar la inscripció corresponent al Servei de Tràmits del Govern a partir de la seva publicació al BOPA.

El Reglament de tallers de reparació de vehicles automòbils, del 7 de març del 2001, preveu que els tallers han de disposar d’una persona que acrediti els coneixements suficients per poder realitzar l’activitat professional.