Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Curs gratuït de xarxes socials adreçat a treballadors, autònoms i aturats

Curs gratuït de xarxes socials adreçat a treballadors, autònoms i aturats

El termini d’inscripcions s’obre el pròxim dilluns, 22 d’agost. Els tràmits es podran fer fins al 2 de setembre, a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell
Curs de xarxes socials a la Seu
18/08/2016 12:30

Del 13 de setembre al 3 de novembre tindrà lloc a la Seu d’Urgell un curs gratuït dedicat a les xarxes socials, adreçat a treballadors, autònoms i aturats. El curs, que serà impartit per Pep Forn, es durà a terme els dimarts i dijous, de tres a cinc de la tarda, al CETAP (3a planta del centre cultural Les Monges).

El temari es divideix en quatre blocs. El primer, de dues hores de durada, aborda la història de les xarxes socials, l'evolució i la situació actual. En el segon apartat, de 24 hores, s'explicarà la tipologia de xarxes socials i les estratègies a Facebook, Twitter, Linkedin, Google+, Pinterest i a Instagram. El tercer bloc del curs, de dues hores de durada, estarà dedicat a com compartir coneixements i continguts a la xarxa. El quart i darrer bloc d’aquesta formació, també de dues hores, se centrarà en la seguretat i la imatge a les xarxes socials.

Inscripcions

Totes les persones interessades a participar en el curs podran fer la seva inscripció a partir del pròxim dilluns, 22 d’agost, a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell. Les inscripcions es poden fer fins al 2 de setembre. Segons informa l'Ajuntament de la Seu d'Urgell, les places són limitades (15) i s’admetran les sol·licituds per ordre d’entrada.