Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Curs sobre l'atenció de politraumatismes al Sant Hospital

Curs sobre l'atenció de politraumatismes al Sant Hospital

Els alumnes faran, davant del Centre Cívic, simulacres d'atenció a ferits en accident de cotxe
Hospital de la Seu d'Urgell
20/11/2008 18:37

Aquest cap de setmana, el Sant Hospital de la Seu organitza un curs sobre Suport Vital Bàsic i Avançat en l'atenció de politraumatismes. Aquest és un programa d’educació mèdica continuada, que busca l’excel•lència en el maneig dels pacients. Té com a objectiu oferir al professional una base sòlida de coneixements per prendre les decisions correctes per a cada pacient.

Durant les 21 hores que dura el curs s’alterna la formació teòrica i la pràctica. Divendres i dissabte a la tarda, i diumenge al matí, es realitzaran a la plaça del Centre Cívic diversos tallers on els alumnes podran comprovar els coneixements adquirits sobre pacients i cotxes accidentats simulats. Finalment, diumenge a la tarda, també a la plaça, els alumnes realitzaran l’examen final on avaluaran i tractaran un actor maquillat i entrenat com a malalt politraumatitzat.

El curs, desenvolupat per la Nacional Association of Emergency Medical Technicians (NAEMT), i amb la col•laboració del Col•legi Americà de Cirurgians, es revisa i actualitza cada 4 anys. Actualment s’imparteix en 37 països amb més de mil cursos l’any. En les tres edicions que s’han celebrat a la Fundació Sant Hospital s’han format més de 65 professionals entre metges, infermeres i tècnics de la comarca.