Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Cursos d'educació viària a les escoles de primària de la Seu

Cursos d'educació viària a les escoles de primària de la Seu

La Policia Municipal fa sessions teòriques i pràctiques als alumnes, classe per classe Les explicacions també incideixen en les normes per als vianants, tenint en compte que molts infants urgellencs van a l'escola a peu
Policia Municipal - Cursos d'Educació Viària 2010
06/05/2009 11:17

La Policia Municipal de la Seu d'Urgell ha endegat aquesta setmana les sessions d'educació viària per a les escoles de primària del municipi. L'activitat, que ja fa catorze anys que s'ofereix, es farà classe per classe durant un mes i mig, fins a final de curs.

Les explicacions, adreçades a alumnes de segon, quart i sisè curs, han començat pel CEIP Albert Vives i seguiran a la resta de centres: La Salle, Pau Claris, la Valira i Castellciutat. El sergent Antoni González detalla que també s'habilita un circuit per posar en pràctica el que s'ensenya a les sessions teòriques.

González considera important que els alumnes coneguin quines són les normes tant per als conductors com per als vianants, tenint en compte que a la Seu molts infants poden anar a l'escola a peu.

Ara fa poques setmanes, la policia local també va fer una campanya d'educació viària per als alumnes de secundària, en col.laboració amb el Servei Català de Trànsit.