Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / 'De la Seu al paladar', sessió de tast de maridatges amb productes de la Seu i el Pirineu

'De la Seu al paladar', sessió de tast de maridatges amb productes de la Seu i el Pirineu

L'activitat s'emmarca en l'acte de lliurament dels Premis Blocs Catalunya que tindrà lloc dissabte, 1 d'octubre, a la sala de Sant Domènec Diversos artesans aportaran els seus productes per a l'activitat gastronòmica
Salvador Maura - Formatge
29/09/2011 14:56

Aquest divendres, 30 de setembre, tindrà lloc al centre cívic El Passeig de la Seu d'Urgell la sessió 'De la Seu al paladar', en què diversos artesans de la nostra ciutat i comarca, així com d'altres comarques del Pirineu, aportaran els seus productes per participar en un tast de maridatges.

Aquesta sessió s'emmarca en la celebració del lliurament dels quarts Premis Blocs Catalunya que es farà dissabte, 1 d'octubre, a les vuit del vespre, a la sala de Sant Domènec de la Seu.

Els artesans que col·laboraran en aquest tast són Formatges Cadí, Formatgeria Mas d'Eroles, Formatgeria Serrat Gros, Melmelades Artesanes Cal Casal, Forn de Pa Artesà Serafí, Mas Blanch i Jové (DO Costers del Segre) i Celler Batlliu de Sort