Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Definits els finalistes dels sisens Jocs Florals Escolars a l'Alt Urgell i la Cerdanya

Definits els finalistes dels sisens Jocs Florals Escolars a l'Alt Urgell i la Cerdanya

El jurat ha designat per a la fase territorial de Lleida dos treballs de l'Escola Arnau Mir, dos més del Col·legi La Salle, un de l'Escola Pau Claris i un de l'Institut La Valira. Ara concorreran a la fase territorial de Lleida
Jocs Florals Escolars de Catalunya (XTEC)
15/05/2019 12:30

El jurat dels Jocs Florals Escolars de Catalunya a la fase territorial de l'Alt Urgell i la Cerdanya, ja ha definit els finalistes de l'edició d'enguany que representaran aquesta zona a la fase territorial de Lleida. En total hi ha cinc finalistes, que s'han repartit entre escoles de la Seu d'Urgell i del Pla de Sant Tirs.

A la categoria A (Cicle inicial d’educació primària), el treball escollit és L'elefant, de l’alumna Neusa da Cunha Llorente, de l’escola Arnau Mir del Pla de Sant Tirs. A la categoria B (Cicle mitjà d’educació primària) ha guanyat Una lliçó de vida, de Nina Lerga Zarza, també de de l’escola Arnau Mir, al municipi de Ribera d'Urgellet.

En categoria C (Cicle superior d’educació primària) el jurat ha premiat la creació El portal de Cap d’Any, de Laia Pino, de l’escola Pau Claris de la Seu d'Urgell. A la categoria E (Alumnat d'educació especial d'ESO) ha estat escollit el text S’ha perdut l’astronauta Jaumet, dels alumnes Clara Marsino i Aleix Aroles, del col.legi la Salle de la Seu. Al nivell F (Alumnat de 1r i 2n d'ESO) ha guanyat el treball La cuinera del Führer, de Nil Capdevila Colom, també del col.legi la Salle de la Seu. Finalment, a la categoria G (Alumnat de 3r i 4t d'ESO), s'ha reconegut el poema Anhels de cor ardent, d'Àneu Muns, de l’Institut la Valira de la Seu.

El jurat dels Jocs Florals Escolars al territori ha estat presidit pel tècnic de cultura del Consell Comarcal de l'Alt Urgell, Isidre Domenjó, amb Isabel Rodriguez (Servei Educatiu Alt Urgell-Cerdanya) com a secretària. També n'han format part Elisenda Clot, representant del professorat d’Educació Primària (Escola Pere Sarret de Martinet); Glòria Farré, representant del professorat de Secundària (INS Aubenç d’Oliana), i Núria Salvador, assessora LIC del Servei Educatiu Alt Urgell-Cerdanya.