Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Demanen des de la Seu una millora de les freqüències d'autocar amb Lleida

Demanen des de la Seu una millora de les freqüències d'autocar amb Lleida

Un grup d'estudiants consideren que els horaris actuals són insuficients i massa coincidents en el temps. La proposta s'ha publicat al web Change.org
Estació d'autobusos de la Seu d'Urgell
02/03/2018 17:05

Un grup d'estudiants urgellenques ha iniciat una recollida de signatures per demanar una millora de les freqüències d'autocar en les connexions entre la Seu d'Urgell i Lleida. La proposta s'ha publicat al web change.org.

Segons expliquen en l'exposició de motius, actualment les noies cursen estudis superiors a la capital de Ponent i consideren que els horaris que hi ha actualment "són escassos" i que "les hores no acaben de ser les adequades pels estudiants". En aquest sentit, apunten que els agradaria "poder disposar de més serveis pel que fa a autobusos" que connecten la Seu amb Lleida. Concretament, detallen que actualment "només hi ha tres busos, dos dels quals surten pràcticament a la mateixa hora (3:45 i 4:30)" mentre que "l'altre surt a les 6:15 del matí".

La petició s'adreça a la companyia concessionària, ALSA, i de moment s'hi han adherit un centenar de persones. La intenció inicial de les estudiants és arribar a les 200 adhesions.