Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Denunciats 4 motoristes per circular fora pistes a Tiurana i Bassella

Denunciats 4 motoristes per circular fora pistes a Tiurana i Bassella

Els Agents Rurals els van enxampar en una zona boscosa entre la Noguera i l'Alt Urgell. També se'ls ha denunciat per diverses infraccions de trànsit
Imatge de les motocicletes (Foto: Agents Rurals)
19/04/2016 14:32

Agents Rurals han interceptat aquesta setmana passada quatre motocicletes del tipus 'enduro' en una zona boscosa localitzada entre els municipis de Tiurana i de Bassella, a cavall entre les comarques de la Noguera i l'Alt Urgell. Les motocicletes es van detectar durant un servei de patrullatge rutinari. Els conductors es van poder aturar després que haguessin recorregut 2,5 quilòmetres per corriols i senders.

El cos d'Agents Rurals ha aixecat 4 actes per infracció administrativa de la Llei 9/1995, de 27 de juliol, d'accés motoritzat al medi natural. Els fets denunciats es sancionen amb multes de 301 a 3.000 euros. A més, també s'han efectuat denúncies per infracció de la normativa de Trànsit, que han estat trameses al Servei Català de Trànsit (SCT). Concretament, els denunciats no van presentar la inspecció tècnica del vehicle, circulaven amb una motocicleta sense matrícula i no tenien concertada l'assegurança obligatòria.

Els Agents Rurals del Departament d'Agricultura estan habilitats pel Servei Català de Trànsit per denunciar infraccions del Reglament de Vehicles, del Reglament General de Circulació, del Reglament general de Conductors i de l'Assegurança Obligatòria de vehicles, en la xarxa de camins rurals, pistes forestals i espais rurals i naturals.