Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Notícies / Derrota de La Seu FC amb el Pobla (2-3) i empats de l'Organyà a Ivars (1-1) i de l'Oliana amb l'Agramunt (3-3)

L'equip ganxo és ara segon, amb 16 punts. El Nargó cau a Torrefarrera (2-0). En futbol sala, el Castellciutat goleja a la pista del Maristes Montserrat (2-7)
El CF Organyà, a Ivars, amb el seu segon uniforme (@cforganya)
21/10/2019 11:50

El CF Organyà es manté com l'equip alturgellenc més ben classificat a Tercera Catalana, tot i que ha cedit el liderat després d'empatar a Ivars d'Urgell (1-1). Ara l'equip ganxo és segon amb 16 punts, dos menys que el Ponts, mentre que l'Oliana és quart, amb 14 punts, i La Seu FC és vuitè, amb 10.

Aquest diumenge, l'Organyà va salvar un punt gràcies a un gol de Xavier Casanova al minut 60, després que abans del descans l'Ivars havia obert el marcador. De la seva part, l'Oliana també va empatar (3-3), a casa contra l'Agramunt Gerard Gatell, que es va avançar amb un gol local en pròpia porta i va arribar a guanyar per 1-3. Els olianesos van reaccionar i finalment van aconseguir l'empat al minut 84. Pels arlequinats van marcar Denis Puig, Josep Pujantell i Gilbert Reig.

Prèviament, dissabte La Seu FC va perdre (2-3) en el duel pirinenc amb el CF Pobla, que es va avançar fins a tres vegades. Aleix del Águila (30') i Marc Ferreira (69') van igualar els gols del conjunt pallarès, que finalment es va emportar la victòria amb un tercer gol, d'Albert Soto, al minut 73. Els poblatans són ara cinquens, empatats amb l'Oliana.

A Quarta Catalana, el Coll de Nargó també va caure (2-0) a Torrefarrera, tot i que els del Segrià no van obtenir el segon gol fins a l'últim minut. Els nargonins són ara desens del seu grup, amb 7 punts, i el líder és l'Andorra B, que ja en té 16 i es manté imbatut després de sis jornades.

I en futbol sala, el CF Castellciutat sí que va guanyar, a la pista del Maristes Montserrat de Lleida (2-7), amb tres gols de Daniel Ferreira i dos més de Sergi Palomo. També van marcar Rolando Cerqueira i Juan Raya. Això permet al conjunt groc situar-se en quart lloc de Primera Catalana, amb 6 punts en els tres primers partits.

Sorteig de La Seu FC a la Fira

D'altra banda, La Seu FC ha estat present a la mostra d'entitats de la Fira de Sant Ermengol, on ha sortejat una gran cistella amb productes oferts per diverses empreses i comerços locals. La butlleta guanyadora ha estat la 523, que corresponia a Marc Montané. El sorteig es va fer aquest diumenge a la tarda dins de la programació en directe de RàdioSeu.