Sou a: Inici / Notícies / Derrotes de La Seu FC amb el Mollerussa (1-4) i de l'Organyà amb el Balaguer B (1-2)

El Nargó comença la segona volta guanyant a Solsona (3-4) i el partit de l'Oliana amb l'Angulària queda ajornat El Futbol Sala La Seu perd amb el Castellfollit (4-3)

La Seu FC-Artesa 2012-2013
22/01/2013 09:48

La Seu FC ha perdut aquest diumenge amb el tercer classificat de Segona, el Mollerussa, per un clar 1-4. Els del Pla d'Urgell ja havien deixat el partit resolt a la mitja part, amb un marcador de 0-3.

La Seu tanca la primera volta en novena posició, amb 24 punts. Un punt més que l'Organyà, que també va perdre, davant del Balaguer B (1-2). Els visitants van remuntar als últims minuts el gol inicial de Ramon.

En canvi, el Coll de Nargó ha tornat a la competició guanyant al camp del Solsona B per 3-4, gràcies a un gol a tres minuts del final. Els nargonins són cinquens de Quatra Catalana, amb 20 punts. El partit entre l'Oliana i l'Angulària va quedar ajornat pel mal temps.

En futbol sala, La Seu ha perdut amb el Castellfollit (4-3) i ara ocupa el vuitè lloc de preferent, amb 19 punts.