Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Desmantellades les antenes dels antics estudis de RàdioSeu a Castellciutat

Desmantellades les antenes dels antics estudis de RàdioSeu a Castellciutat

Diversos operaris, amb l'ajut d'un camió ploma, les han retirat aquest dimecres del llosat de l'edifici que durant 30 anys ha acollit l'emissora municipal
Retirada de les antenes de l'antic edifici de Castellciutat
06/02/2019 16:25

Durant aquest matí de dimecres s'han portat a terme les tasques de retirada de les antenes de l’edifici dels antics estudis de RàdioSeu, a Castellciutat.

Els treballs, que han començat a 2/4 de 10 del matí, s'han fet al llosat de la instal·lació, a càrrec d'Alt Urgell Fibra i amb el suport d'una grua de l'empresa Grues i Contenidors Vallès. Per motius de seguretat, durant l'actuació s'ha tallat el trànsit al carrer del Doctor Robert, la Plaça de l’Arbre i el Camí de Sant Sebastià. La retirada ha finalitzat a primera hora de la tarda.

El desmantellament d'aquestes estructures de telecomunicacions, que emetien el senyal al repetidor del Pla de les Forques, marquen una nova passa en l'inici de la nova etapa de RàdioSeu. L'estiu passat, l'emissora municipal va estrenar els seus nous estudis, que actualment són al Passeig del Parc 16-18 de la Seu d'Urgell. L'inici d'emissions des del nou emplaçament, el 27 de juny de 2018, marcava la fi d'una història de tres dècades -des de 1985- durant les quals RàdioSeu havia emès des del poble de Castellciutat.

Aquests darrers anys les antenes ja no eren operatives perquè la ràdio havia començat a emetre a través de fibra òptica, en connexió directa amb la torre del Pla de les Forques.

Galeria d'imatges