Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Destruïts una seixantena d'esprais de defensa personal intervinguts a la Farga de Moles

Destruïts una seixantena d'esprais de defensa personal intervinguts a la Farga de Moles

La Guàrdia Civil havia decomissat el material, adquirit a Andorra, perquè no estava homologat. La desactivació l'han fet efectius del Gedex
Esprais de defensa no homologats, intervinguts a la Farga de Moles
19/12/2018 18:25

La Guàrdia Civil va destruir dilluns una seixantena d'espais de defensa personal no homologats que es trobaven emmagatzemats a la duana de la Farga de Moles (Alt Urgell) procedents de diferents intervencions a persones que intentaven entrar-los a territori estatal des d'Andorra.

Efectius del Grup especialista en desactivació d'explosius (Gedex) del cos van traslladar els esprais a un pedrera propera, seguint així les mesures de seguretat necessàries, on va procedir a la destrucció del material. Aquests mitjans són relativament fàcils d'adquirir en comerços del Principat, però s'aconsella als possibles compradors que s'assegurin de comprovar que estan autoritzats a l'Estat espanyol, perquè en molts casos no hi estan permesos.

La Guàrdia Civil recorda que si es troba qualsevol objecte que per la seva aparença pugui resultar sospitós de ser un artefacte explosiu no es toqui ni es mogui, se senyalitzi la seva presència i s'avisi de forma immediata al 062, el telèfon d'emergències del cos.