Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Detectat un brot de coronavirus a la residència Àngel Serafí Casanoves de Sort

Detectat un brot de coronavirus a la residència Àngel Serafí Casanoves de Sort

De moment s'ha diagnosticat 22 positius, dels quals 13 són residents. S'ha aïllat tots els encomanats a una ala del centre
Entrada de la Residència Àngel Serafí Casanoves de Sort (Foto: ACN)
04/11/2020 14:55

La residència Àngel Serafí Casanoves de Sort ha registrat 22 casos positius de Covid-19, segons ha confirmat el Departament de Salut. El centre, que acull un total de 33 residents, ha registrat 13 casos positius entre els residents i 9 de treballadors.

Dos dels pacients es troben ingressats a l'Hospital Comarcal del Pallars però evolucionen favorablement. Per evitar el contacte entre residents s'han aïllat tots els positius en una ala del centre, en una altra ala s'hi ha ubicat els residents fràgils i a la tercera hi ha la resta d'avis. Atesa l'actual situació, segons informa l'ACN, responsables de Salut Pública visitaran el centre aquest mateix dimecres.

Aquest és el primer brot de Covid-19 a la residència de Sort d'ençà que va esclatar la pandèmia. Al centres'hi feien cribratges cada mes, però davant el nou repunt de casos a nivell general van decidir intensificar la prevenció i ara en feien cada quinze dies. Aquest dimarts es va fer un cribratge a tots els negatius, que estava programat per a la setmana vinent. Això ha permès detectar els positius a temps i evitar una major expansió de la malaltia entre usuaris i professionals.