Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / DHOPEX busca suport econòmic per publicar un calendari solidari

DHOPEX busca suport econòmic per publicar un calendari solidari

L'entitat ja ha comptat amb la col.laboració de 36 professionals del Sant Hospital de la Seu, que s'han ofert com a models. L'objectiu és recaptar fons per finançar un pis d'acollida
24/09/2015 11:40

L'associació DHOPEX (Dones i homes en perill d'exclusió social) vol editar un calendari solidari per recaptar fons i finançar un allotjament per acollir persones que hagin patit algun tipus de maltractament o tinguin problemes econòmics. De moment, la iniciativa ja ha comptat amb la col.laboració de 36 professionals del Sant Hospital de la Seu d'Urgell, que s'han ofert com a models, a més d'una fotògrafa, una maquilladora i una perruquera.

Ara per ara es disposa de 500 fotografies, de les quals se n'està fent la tria final per il.lustrar la publicació. Un cop finalitzat aquest procés, serà el moment d'imprimir el calendari. Els diners per fer-ho possible s'hauran d'obtenir a través de participacions de loteria i amb l'ajut de patrocinadors. És per això que des de l'entitat es fa una crida a totes les persones que estiguin interessats a col.laborar perquè es posin en contacte amb ells al correu electrònic DHOPEX@gmail.com.

DHOPEX es va presentar públicament a la Seu a principi d'aquest any. Hermes Rojo, impulsor de l'entitat, afirmava que la iniciativa té la voluntat de donar suport a veïns i veïnes que passin per una situació difícil ja sigui per haver estat víctimes de violència o bé per patir problemes econòmics. El grup s'adreça principalment a dones, però també està obert a homes o bé infants que siguin víctimes d'aquests fets.

Tot i que ja existeixen serveis socials que atenen aquesta problemàtica, Rojo assegura que es vol donar un reforç a aquest perfil ja que "les administracions no poden resoldre-ho tot ni atendre les vint-i-quatre hores del dia". En aquest sentit, des de l'Ajuntament de la Seu s'ha expressat el suport a la iniciativa.

DHOPEX compta amb un grup a Facebook, del qual ja en són simpatitzants 140 persones. Ara s'obrirà també l'entitat a col.laboracions econòmiques. Els qui hi vulguin aportar el seu gra de sorra poden fer-ho al número de compte
ES 59 2100 0018 1201 0438 8069.