Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Dilluns vinent es restabliran les zones d'estacionament regulat a la Seu d'Urgell

Dilluns vinent es restabliran les zones d'estacionament regulat a la Seu d'Urgell

La mesura s'aplicarà tot coincidint amb la previsió d'entrada a la fase 2, després que d'altres ciutats ja ho han fet estant encara en fase 1 o fins i tot en fase 0. El pagament a les zones blava i verda es va suspendre a l'inici de l'estat d'alarma
Zona blava de la Seu d'Urgell
20/05/2020 14:15

A partir de dilluns vinent, 25 de maig, les zones regulades d’aparcament de vehicles a la Seu d’Urgell tornaran a ser operatives. L'Ajuntament aplicarà la mesura tot coincidint amb la previsió que la capital de l'Alt Urgell, juntament amb la resta de l'Alt Pirineu, entri la propera setmana a la fase 2 de la desescalada.

En aquest sentit, al darrer ple municipal, des de l'equip de govern van voler recordar que el consistori de la Seu ha ajornat la represa del pagament de l'apartament, a diferència de la majoria de municipis que l’han recuperada a la fase 1, o d'alguns que fins i tot ja el van tornar a establir quan encara estaven a la fase 0. És el cas, per exemple, de ciutats com Berga i Manresa, que van reactivar-la el passat dia 11 malgrat que la regió de la qual formen part, la Catalunya Central, no ha entrat a la fase 1 fins aquest dilluns, dia 18.

Durant l’horari d'aplicació del pagament a la Seu (09.00-13.00 i 16.00-20.00) es podrà aparcar el vehicle durant un màxim de 3 hores a la zona blava, i un màxim d’una hora i mitja a la zona verda. Aquest horari del servei d’estacionament limitat funciona de dilluns a dissabte, mentre que els diumenges i festius en queden exclosos.

Cal recordar que l’estacionament limitat es va suspendre temporalment el passat 16 de març amb motiu del confinament, situació en que només estaven permesos els serveis essencials.