Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Dimarts s'estrenarà la nova Llar d'Infants

Dimarts s'estrenarà la nova Llar d'Infants

Aquest cap de setmana es fa una jornada de portes obertes a la guarderia, construïda al final del carrer Sant Ermengol Els visitants també podran proposar un nom per a l'equipament urgellenc
Obres de la nova guarderia municipal
09/01/2009 16:46

Aquest dimarts vinent es posarà en funcionament la nova llar d'infants municipal de la Seu, al final del carrer de Sant Ermengol. La guarderia es posarà en marxa amb quatre aules de P1, amb infants procedents de les tres aules de l'edifici del carrer Monturull i dels nens i nenes que actualment són al mòdul prefabricat instal•lat a l'edifici del carrer Capdevila. També s'obrirà una nova aula de P0. Hi ha una capacitat total per a 102 nens, amb set aules (2 de P0; 2 de P1 i 3 de P2) que a partir del pròxim curs 2009-2010 funcionaran a ple rendiment.

La regidora d'Educació de l'Ajuntament urgellenc, Mireia Alba, subratllat ue “amb l'obertura d'aquesta nova aula de P0 aconseguirem que no quedi cap nen exclòs del període de preinscripció”. Alba ha mostrat la seva satisfacció de posar en funcionament aquest nou centre educatiu de 0 a 3 anys, ja que "l'Ajuntament de la Seu dóna resposta a una necessitat vital de la ciutat en tenir una segona llar d'infants municipal amb un equipament molt potent, de qualitat i modern”.

D'altra banda, la regidoria d'Educació ha organitzat per aquest cap de setmana una jornada de portes obertes. Concretament, dissabte de quatre a sis de la tarda, i diumenge d'onze del matí a una del migdia. Les educadores de la llar d'infants oferiran a tothom visites guiades pel centre.

Durant aquestes dues jornades també es podrà participar al procés per triar el nom de la nova llar d'infants. Tots els urgellencs que visitin el nou equipament tindran a la seva disposició una butlleta que podran omplir amb les seves dades i la seva proposta de nom, que hauran de dipositar en una urna. El nom del guanyador es farà públic durant l'acte inaugural.

Des de l'Ajuntament de La Seu s'ha fomentat la participació ciutadana tot fent arribar unes butlletes a les escoles de la ciutat, com també a través de l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC) i per internet (www.laseu.cat).