Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Dues alumnes de la Seu participen del Consell Nacional d'Infants i Adolescents de Catalunya

Dues alumnes de la Seu participen del Consell Nacional d'Infants i Adolescents de Catalunya

Maria Picart i Jana Roca han pres part a la primera assemblea d'aquest curs, el cap de setmana passat. L'ens vetlla per defensar els interessos del col·lectiu i fomentar-ne una imatge positiva
Assemblea del CNIAC
09/11/2017 18:29

Dues alumnes de la Seu d'Urgell, Maria Picart i Jana Roca, han participat el cap de setmana passat, a Cabrera de Mar, a la primera assemblea general del Consell Nacional dels Infants i dels Adolescents de Catalunya (CNIAC) del curs 2017-2018. En aquesta assemblea hi han exposat tot el què han fet en els grups de treball davant de la presència de les seves respectives famílies.

El CNIAC es va constituir a finals de l’any 2014 tot coincidint amb el Dia Internacional de la Infància. Format per 58 infants i adolescents D'entre 8 i 17 anys, el Consell té entre les seves funcions representar els interessos del col·lectiu a Catalunya, fer propostes als organismes competents, opinar sobre aquelles actuacions que els afecten, afavorir la imatge positiva dels infants i joves, sensibilitzar la societat sobre el dret a ser escoltats i a participar, proposar informes i estudis sobre temes relacionats amb aquest col·lectiu, i fer projectes d’interès nacional relacionats amb les polítiques d’infància.