Sou a: Inici / Notícies / Dues victòries i un empat, balanç de l'estrena de la temporada dels equips de futbol de l'Alt Urgell

A Tercera Catalana, La Seu FC s'ha imposat a l'Agramunt (2-0) i el CF Organyà al Vilanova de l'Aguda (3-4), mentre que el CE Oliana ha empatat amb el Bellcairenc (2-2). L'equip ganxo organitza una gala de presentació dels seus equips

Homenatge als presidents del CF Organyà (Foto: CF Organyà)
09/09/2019 10:55

La Seu FC i el CF Organyà han estrenat aquest dissabte la temporada a Tercera Catalana amb una victòria davant l'Agramunt (2-0) i al camp del Vilanova de l'Aguda (3-4). També a la mateixa categoria, el CE Oliana ha sumat aquest diumenge un empat amb el Bellcairenc (2-2). Els equips de futbol de l'Alt Urgell ocupen la 2a, 4a i 8a posició, respectivament, de la taula de classificació del grup 14.

Pel que fa La Seu FC, els jugadors urgellencs van donar una molt bona imatge davant un rival que no va posar les coses fàcils. Jan Roelas va avançar l'equip al minut 41 i Aleix del Águila va tornar a marcar al minut 67'. L'Agramunt, tot i intentar la remuntada, no se'n va sortir.

Per la seva banda, el CF Organyà va aconseguir una victòria duríssima en un camp complicat. L'equip rival, el Vilanova de l'Aguda, va sumar dos gols només començar el partit (6' i 9'). Xavier Casanova va aprofitar un penalt poc després (14') i, seguidament, els ganxos van empatar després d'un còrner. Tanmateix, just abans de la mitja part el conjunt alturgellenc va encaixar el 3-2. Cheikh Omar Niang va ser decisiu al final del matx amb dos gols.

En el partit de l'Oliana, el Bellcairenc es va avançar en el marcador al minut 34', però Denis Puig va igualar-lo al 74. Quan ja acabava el matx, els rivals van tornar a marcar al minut 87 i va ser Gerard Martin qui va empatar dos minuts després.