Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Ecològica dels Pirineus comença a distribuir als supermercats Bonpreu

Ecològica dels Pirineus comença a distribuir als supermercats Bonpreu

La cadena incorpora els productes envasats al buit a la Pobla de Segur. L’empresa també ofereix des del maig una botiga virtual de carn ecològica
02/01/2008 13:40

L'empresa pallaresa Ecològica dels Pirineus, dedicada a la comercialització de vedella, xai i porc ecològic, ha incorporat al seu llistat de clients el grup de supermercats i hipermercats Bon Preu.

Des de finals del mes d'octubre, aquesta empresa de la Pobla de Segur distribueix la carn ecològica a diferents supermercats i hipermercats que el grup té a les comarques de Barcelona, Girona i Lleida, entre els quals hi ha un establiment a Puigcerdà. Això inclou els supermercats Bonpreu i Orangutan i els hipermercats Esclat. Els darrers anys, la cadena ha apostat especialment pels productes alimentaris fets a Catalunya.

Un dels responsables d’Ecològica dels Pirineus, Jaume Jordana, explica que el llançament d'un nou envàs, que manté l'estètica del producte i la seva conservació durant 21 dies, ha estat un dels motius pels quals la cadena de supermercats s'ha interessat en els seus productes.

El nou envàs es va posar en marxa el mes d'agost passat amb l'objectiu de combinar l'estètica de les barquetes amb la conservació que aporta l'envasat al buit. L’anomenat Skin millora la presència del producte i alhora manté els 21 dies de conservació que aportava el tradicional envasat al buit.

Amb la incorporació de Bon Preu, Ecològica dels Pirineus ha aconseguit introduir els seus productes a quatre grans cadenes d'alimentació. Fins ara ja distribuïa a El Corte Inglés, Veritas i Carrefour.

L’empresa pallaresa també va ser notícia el mes de maig passat perquè va posar en marxa una botiga virtual de carn ecològica. El servei permet arribar al client final sense cap tipus d'intermediari, de manera que es redueix l’especulació amb el preu de l’aliment. En aquests moments disposen d'una base de dades amb 120 clients que compren de forma habitual mitjançant aquest sistema. Els usuaris són sobretot de Barcelona, però també n’hi ha d'altres punts de l'Estat espanyol, com ara Andalusia i Galícia.

L'usuari pot seleccionar el tipus de producte -xai, vedella o porc ecològic- i després escollir quina part de l'animal vol i el nombre de peces. Un cop feta la comanda, el termini d'entrega és d’entre tres i quatre dies. L’usuari rep a casa la carn envasada al buit, cosa que garanteix un marge de 21 dies fins a la data de caducitat del producte.