Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Educació presentarà públicament un projecte de reforma del CEIP Albert Vives

Educació presentarà públicament un projecte de reforma del CEIP Albert Vives

El pla de viabilitat de les obres es donarà a conèixer a la comunitat educativa pròximament El centre sol.licita una reforma “estructural" per fases
Albert Vives
16/09/2008 16:18

El departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya presentarà públicament un pla de viabilitat per a l'ampliació i reforma del CEIP Albert Vives de la Seu d’Urgell. La directora adjunta dels Serveis Territorials d’Educació, Marisa Feixa, s’ha compromès a donar a conèixer pròximament a la comunitat educativa els documents tècnics elaborats per a la remodelació de les instal.lacions educatives de l’escola pública més gran de la capital urgellenca.

El director del col.legi Albert Vives, Isidor Alberich, que ja coneix el projecte, considera que “és important que la Generalitat expliqui les millores futures als pares i mares i al professorat”. Així mateix, tot i que és conscient de les dificultats econòmiques de l’actual etapa financera, Alberich considera que “cal posar fil a l’agulla” i iniciar les obres el més aviat possible. “El centre requereix una bona inversió perquè ja fa molts anys que es va construir i s’ha de modernitzar”, remarca. El director de l’escola afegeix que “els terminis d’execució són importants, i caldria fixar una data d’inici dels treballs, que s’haurà de fer per fases”. “Ens agradaria que comencés l’estiu vinent”, puntualitza.

El Pla de viabilitat elaborat pel departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya contempla la millora dels accessos al col.legi Albert Vives, perquè els cotxes particulars i el transport públic puguin apropar-se més a l’entrada principal. A l’edifici actual de primària s’hi preveu una renovació i modernització interna global. Pel que fa a l’edifici del parvulari, el projecte estipula que s’ampliarà cap a la pista poliesportiva per tal que totes les aules se situïn a la planta baixa, millorant l’accés i augmentant les aules de suport. La pista poliesportiva es construiria amb mides reglamentàries, on hi ha l’actual pati de terra. També es preveu el canvi d’ubicació del pati de jocs de pàrvuls, en una zona més gran i més assolellada i reformes en l’aparcament de l’escoloa.