Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / El 8è Congrés Nacional de la Gent Gran es dóna a conèixer a la Seu

El 8è Congrés Nacional de la Gent Gran es dóna a conèixer a la Seu

La reunió prèvia de l'Alt Urgell ha recollit propostes, dins d'una sèrie d'actes que es fan aquests dies arreu de Catalunya. L'esdeveniment tindrà lloc el 25 d'octubre vinent a Món Sant Benet
Acte previ al Congrés Nacional de la Gent Gran, a la Seu
04/06/2019 19:40

El Consell Comarcal de l'Alt Urgell ha acollit aquest dimarts un acte precongressual per preparar el 8è Congrés Nacional de la Gent Gran. L'objectiu era donar a conèixer a veïns i entitats de la comarca el contingut de l'esdeveniment, els seus objectius i com s'hi pot participar i aportar-hi idees. L'acte ha comptat amb la intervenció, entre d'altres, de la consellera comarcal i alcaldessa electa de les Valls d'Aguilar, Rosa Fàbrega.

El congrés l'organitza el Departament de Treball i Afers Socials de la Generalitat, i en aquesta nova edició es durà a terme al recinte de Món Sant Benet (Sant Fruitós de Bages) el 25 d'octubre vinent. En aquesta jornada s'hi debatran els punts principals, però abans d'arribar a aquesta cita s'han convocat fins a 48 reunions arreu de Catalunya per recollir aportacions de totes les comarques i ciutats. Moltes d'aquestes trobades es fan aquests dies i, per exemple, a banda de la de la Seu, aquest dimarts també s'ha fet sengles reunions a Tremp i a Vilanova i la Geltrú, mentre que ahir dilluns se'n va fer a Solsona i a Tarragona.

Segons exposen des del Govern, el Congrés Nacional de la Gent Gran té "la finalitat d'arribar a amplis consensos i acords amb referència als temes que afecten el país, i més concretament les persones grans". Pel que fa al lloc escollit enguany per a l'esdeveniment, a la comarca del Bages, la Generalitat en destaca que la seva ubicació al centre geogràfic del país facilitarà que hi hagi una alta participació.