Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / El Baridà obre un procés participatiu sobre el seu futur

El Baridà obre un procés participatiu sobre el seu futur

Aquest divendres, a les vuit del vespre, es presenta la iniciativa conjunta dels ajuntaments d’Arsèguel, Cava, Lles de Cerdanya, Montellà i Martinet i el Pont de Bar Les activitats inclouen una exposició fotogràfica i la redacció d’un document amb propostes d’acció, entre d’altres
Arsèguel
06/11/2008 11:43

El Baridà inicia aquest divendres, dia 7 de novembre, un procés participatiu sobre el seu futur. La presentació pública del projecte, amb el títol “Quin futur volem per al Baridà?”, es farà a les vuit del vespre al local social d'Arsèguel.

Es tracta d’una iniciativa conjunta dels Ajuntaments d’Arsèguel, Cava, Lles de Cerdanya, Montellà i Martinet, i el Pont de Bar, que compta amb la coordinació de l’Institut per al Desenvolupament i la Promoció de l’Alt Pirineu i Aran (IDAPA), el suport i finançament de la Direcció General de Participació Ciutadana de la Generalitat de Catalunya, i l’assistència tècnica del Centre de Desenvolupament Rural Integrat de Catalunya (CEDRICAT).

Amb aquest procés participatiu, pioner en aquesta banda del Pirineu, es vol determinar, mitjançant la participació ciutadana, quin són els problemes actuals dels cinc municipis del Baridà i també amb quin potencial es compta per a millorar-ne la qualitat de vida.

Després de la presentació pública, les activitats previstes en el procés són l’elaboració d’una exposició fotogràfica sobre el territori, la gent i la història del Baridà, la redacció del document d' "Oportunitats i debilitats del Baridà" amb l'ajuda de totes les persones que hi vulguin participar i, finalment, acordar les propostes d'acció.

Es preveu que tot el projecte s’allargui fins a finals de l’any 2009.