Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / El bisbe d'Urgell rep el delegat de la Generalitat a Lleida

El bisbe d'Urgell rep el delegat de la Generalitat a Lleida

Miquel Pueyo ha conversat amb Joan-Enric Vives sobre el patrimoni de les parròquies que el bisbat té a les comarques de Ponent
Reunió entre Miquel Pueyo i Joan-Enric Vives
14/02/2008 13:33

El delegat de la Generalitat a les comarques de Ponent, Miquel Pueyo, ha estat rebut oficialment aquest migdia pel bisbe d'Urgell i copríncep d'Andorra, Joan-Enric Vives. La reunió s'ha celebrat al Palau Episcopal de la Seu.

Pueyo i Vives han conversat durant més d'una hora i mitja sobre l'actualitat general i també, de manera més específica, sobre diferents temes relacionats amb les parròquies de les comarques de Ponent que depenen del Bisbat d'Urgell. És cas de la majoria de poblacions de la Noguera, l'Urgell i la Segarra. Pueyo no ha volgut oferir detalls sobre els punts concrets que s'ha tractat, però ha assenyalat que el patrimoni artístic i arquitectònic ha estat un dels temes de conversa destacats.

El delegat de la Generalitat a Lleida també ha expressat l'objectiu de mantenir unes bones relacions amb les autoritats eclesiàstiques de la demarcació. En aquest sentit, Miquel Pueyo ha elogiat la importància històrica que ha tingut el Bisbat d'Urgell en la construcció de Catalunya com a país.