Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / El Bus de l'Aigua fa parada al CEIP Albert Vives

El Bus de l'Aigua fa parada al CEIP Albert Vives

El vehicle explica als escolars el funcionament quotidià del consum i incideix en la necessitat d'estalviar L'exposició ja l'han visitada els alumnes del col.legi Pau Claris. També la utilitzaran els escolars de La Salle
Bus de l'Aigua
21/04/2009 12:27

Uns 275 alumnes del CEIP Albert Vives visiten entre aquest dimarts i dimecres el Bus de l'Aigua, una mostra itinerant que ofereix a les escoles l'Obra Social de la Caixa d'Estalvis del Mediterrani (CAM).

El bus s'ha instal.lat a l'entrada del col.legi. A dins, els alumnes hi poden conèixer més a fons quin és el funcionament quotidià de l'aigua, segons ha explicat la cap d'estudis del CEIP Albert Vives, Maria Jesús Delseny.

La mostra vol incidir en la necessitat d'estalvi, ara que hi ha el risc que la població torni a malgastar l'aigua a causa de les pluges abundants dels darrers mesos.

El Bus de l'aigua inclou alguns elements domèstics com ara l'aigüera, el labavo o la dutxa, acompanyats de l'explicació sobre com arriba l'aigua a les llars.

L'exposició ja l'han visitada els alumnes del col.legi Pau Claris. També la utilitzaran els pròxims dies els escolars de La Salle.