Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / El CAC es reuneix a la Seu amb prestadors audiovisuals de l'Alt Pirineu i Aran

El CAC es reuneix a la Seu amb prestadors audiovisuals de l'Alt Pirineu i Aran

La trobada aplegarà responsables de mitjans privats i també els alcaldes del consorci públic de TDT-La Seu d'Urgell La jornada coincideix amb la presentació per part de la Subdelegació del Govern del final del procés de transició a la televisió digital
Mapa del desplegament de la TDT
16/02/2010 11:33

El Consell de l’Audiovisual de Catalunya (CAC) celebrarà el seu ple aquest dimecres, 17 de febrer, a la Seu d’Urgell. Coincidint amb la sessió de treball, els membres de l'entitat aprofitaran la visita per reunir-se amb responsables dels prestadors de serveis audiovisuals de l’Alt Pirineu i Aran, a més de amb representants institucionals i de la societat civil de la zona, per analitzar conjuntament la situació en què es troben els diferents projectes audiovisuals.

El Consell mantindrà contactes amb el sector privat i el públic, però, de forma especial, parlarà amb els alcaldes dels municipis que integren el consorci públic de TDT-L de La Seu d’Urgell, és a dir, els presidents dels consells comarcals de l’Alt Urgell, l’Alta Ribagorça, la Cerdanya, el Pallars Jussà i el Pallars Sobirà. A l'acte també hi assistirà el delegat del Govern de la Generalitat a l’Alt Pirineu i Aran, Víctor Orrit, així com membres de la societat civil.

La reunió entre el Consell, els prestadors i els responsables institucionals respon a la voluntat del CAC d’incrementar la seva presència arreu de Catalunya, "amb l’objectiu d’afavorir el coneixement adequat del sector i de millorar els canals d’interlocució". Aquesta serà la vuitena jornada de treball del Consell amb els diferents prestadors d’arreu de Catalunya.

Presentació del final del procés de transició a la TDT

D'altra banda, el subdelegat del Govern a Lleida, José Ángel Flores, presenta aquest dimecres també a la Seu el nou Pla de Comunicació de Proximitat del final del procés de transició a la TDT. El document està desenvolupat pel Ministeri d'Indústria, Turisme i Comerç espanyol a través de l'Oficina Nacional de Transició a la TDT. A l'acte hi assistiran tots els ajuntaments de la demarcació de Lleida i de l'Alt Pirineu i Aran beneficiats per l'apagada analògica.

La reunió està prevista a dos quarts d'onze del matí a la sala Sant Domènec.