Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Notícies / El Cadí La Seu, cuer després de perdre amb el Sóller (72-76)

El Cadí La Seu, cuer després de perdre amb el Sóller (72-76)

Les urgellenques van a remolc i no aprofiten l'ocasió d'escapar de les últimes posicions El Sedis Mausa perd a la pista del líder de la Lliga EBA, el CB Vic (74-71)
Sarah McKay (Foto: A.Peña)
21/11/2009 22:43

El Cadí La Seu s'ha quedat a la cua de la Lliga Femenina, després de perdre a casa amb el Sóller (72-76). Un mal inici de partit va condicionar el conjunt urgellenc, que no va aconseguir la remuntada.

Els dos primers quarts van ser dominats per les mallorquines, amb parcials de 13-20 i 13-21 que permetien a l'equip visitant arribar al descans amb un còmode avantatge de 15 punts. La reacció del Cadí va arribar al tercer període de forma tímida, situant-se 43-52. Els últims minuts van registrar una major anotació per part dels dos equips i, tot i que el conjunt d'Andreu Bou va situar-se a tres punts, no va poder capgirar el marcador.

Pel Cadí va sobresortir novament Sonia Reis, amb 22 punts i 9 rebots, mentre que Jazz Covington va aportar 10 punts. El primer equip del Sedis ocupa ara l'última posició, amb una sola victòria en 8 partits, i aquest dissabte vinent jugarà a la pista de l'Argon Uni Girona.

----------------------------------------------------------------

La jornada també ha estat dolenta pel Sedis Mausa, tot i que el sènior masculí va plantar cara al líder del grup C de la Lliga EBA, el CB Vic. Un parcial de 17-9 al tercer quart acabaria sent decisiu per a un partit que el Mausa havia mantingut igualat fins abans del descans, amb 36-37 al final del segon període. El matx va acabar amb 74-71 per al conjunt vigatà.

El màxim anotador va ser novament Albert Ros, amb 26 punts, seguit de Valentí Sala, amb 15. Tot i la derrota, el bloc de José Miguel González es manté en una còmoda quarta posició, amb un balanç de 5-3.