Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Notícies / El Cadí La Seu no obté recompensa amb el Rivas Ecópolis (65-67)

El Cadí La Seu no obté recompensa amb el Rivas Ecópolis (65-67)

Les urgellenques veuen escapar un partit que tenien controlat El Sedis Mausa també perd amb el líder del seu grup, l'Olesa (101-80)
Kelly Santos llança un tir lliure
15/11/2008 22:09

El Cadí La Seu no va obtenir recompensa en el disputat partit contra les líders de la Lliga Femenina, el Rivas Ecópolis, i va acabar perdent per 65-67.

Tot i un mal inici que feia presagiar un nou triomf fàcil de les madrilenyes (17-26 al final del primer quart), el conjunt de Víctor Lapeña va plantar cara i va prendre el control del joc amb un excel.lent segon període en què van anotar 29 punts i se'n van anar al descans amb un marcador de 46-36.

La represa va estar marcada per un joc més defensiu dels dos equips, però als últims minuts el Rivas va capgirar el partit, cosa que va impedir trencar-li la ratxa de victòries. Per les urgellenques va destacar la recuperada pivot Sonia Reis, amb 16 punts i 12 rebots. El Cadí és ara novè, amb 3 triomfs i 5 derrotes.

A la Lliga EBA, el Sedis Mausa també va perdre contra el líder del seu grup, el CB Olesa (101-80). Tot i el resultat final, el sènior masculí va mantenir la igualtat fins als últims minuts, quan els olesans van sentenciar. Pel Mausa van destacar Obina Nwadike, amb 22 punts, i Javi Franco, amb 20.

El conjunt de Carles de Bofarull és dotzè, amb 3 triomfs i 6 derrotes. Aquest dissabte vinent rebrà un altre equip de la part baixa, el Valls Fèlix Hotel. De la seva part, el Cadí jugarà a la pista de l'Hondarribia-Irun.