Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / El Cadí La Seu presenta Jenny Benningfield

El Cadí La Seu presenta Jenny Benningfield

L'aler-pivot nordamericana ha explicat les seves impressions sobre l'inici de la temporada. El Cadí juga aquest vespre el segon partit de preparació, a Viladecans
Futbol Net - FC Barcelona
05/10/2007 16:54

El president del Sedis Bàsquet, Antoni Ferraz, i el director esportiu, Pep Ribes, han completat avui la ronda de presentacions de noves jugadores del Cadí La Seu, amb l'aler-pivot nordamericana Jenny Benningfield. Prové de l'EBE Santa Eulàlia i compta amb tres anys d'experiència a la Lliga Femenina. Benningfield s'ha mostrat molt motivada amb el projecte del Cadí per enguany.

¿Què t'ha motivat a participar en el nou projecte del Cadí La Seu per aquesta temporada?
Vaig decidir jugar amb el Cadí La Seu per la seva gran tradició a la lliga espanyola. Només m’han dit coses bones sobre l’entitat. Amb l’afegit d’un excel.lent entrenador com és Víctor Lapeña, i amb la resta de l’equip, creia que era una bona oportunitat de treballar dur, aprendre molt i millorar com a jugadora.

¿Quin objectiu us marqueu aquesta temporada?
Els meus objectius són donar-ho tot per l’equip i ajudar a assolir el nivell al qual crec que podem jugar. Espero que entrem a la Copa de la Reina i als Playoffs. No vull jugar només per seguir a la lliga, vull que treballem com un equip, que ens motivem les unes a les altres i treballar per anar a més, per ser un dels millors equips de la lliga.

Quins creus que seran els rivals més difícils, i quins poden ser els vostres rivals directes a la classificació?
Ja he jugat a la lliga espanyola tres anys i crec que és una de les més competitives del Món. La LF té algunes de les millors jugadores del Món i cada partit serà una batalla. Aquesta temporada crec que els equips més durs seran València, Salamanca i Rivas. Tanmateix, cada equip serà bo i estarà a punt per a cada partit. Serà una temporada plena d’emoció!

¿Com definiries la teva filosofia de joc?
En definiria com jugadora tant d’interior com d’exterior. Em sento còmode quan jugo de cara a cistella i puc prendre decisions en les quals involucrar les companyes d’equip. M’agrada penetrar i llançar. Puc llançar de tres, però també em defenso dins la zona.

¿Què li dirieu al públic de La Seu perquè vingui als partits a animar-vos?
Si la gent vol veure un equip que treballa dur, competitiu i amb mentalitat de conjunt, haurien de vindre a veure el Cadí La Seu. Als postres partits volem oferin bon básquet a un alt nivell.