Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El Cadí La Seu, quart en solitari a la Lliga Femenina després de les deu primeres jornades

El conjunt urgellenc té un balanç de 7-3 després de superar el Campus Promete de Logroño (63-54) Derrota del Sedis Hidrology a la pista del Círcol Catòlic de Badalona (72-61)

Cadí La Seu 2014-2015 - Ana Suárez (Foto: Agustí Peña)
01/12/2014 10:39

El Cadí La Seu ocupa el quart lloc en solitari a la Lliga Femenina de bàsquet, gràcies al triomf contra el Campus Promete de Logroño (63-54) i la derrota del Gernika Bizkaia a Ferrol (77-68), aquest dissabte passat.

Un cop completades les deu primeres jornades, el Cadí suma un brillant balanç de 7-3, a només dues victòries dels tres equips que comparteixen el liderat: Perfumerías Avenida, Conquero i Spar Citylift Girona. Gernika i Bembibre estan una victòria per sota.

Tot i això, el conjunt urgellenc podria quedar-se sense el premi de jugar la Copa de la Reina, ja que enguany la FEB concedeix la quarta plaça a l'equip anfitrió, malgrat que aquest equip, el Rivas Ecópolis, ocupa actualment una discreta onzena posició.

Contra el Campus Promete, cuer de la Lliga, el Cadí va obtenir un triomf treballat. Després de dos primers quarts amb poca anotació (26-23 al descans), les noies de Miguel Ángel Ortega van agafar avantatge al tercer període amb un parcial de 13-7 i el van mantenir en uns últims minuts més ofensius, en què cada equip va anotar 24 punts. Ana Suárez va ser la màxima anotadora, amb 13 punts, i Marlou de Kleijn en va fer 12.

Pel que fa a la Copa Catalunya masculina, el Sedis Hidrology va perdre aquest diumenge a Badalona, a la pista del Círcol Catòlic, per 72-61. El conjunt de Joan Carles Pié ocupa ara la sisena posició amb un balanç de 6-5, empatat amb el cinquè classificat, l'AESC-Ramon Llull. Els Lluïsos de Gràcia lideren el grup, amb 9 victòries.